Menu
Forretter
2 stk. Jomfruhummer
| brunet smør | citron | friske urter
KR. 110
Carpaccio af oksefilet vesterhavsost| rucola | cherrytomat
KR. 145
Asparges med skinke
| kold Bolzanosauce | hakket æg. ( vegetarisk KR. 105 )
KR. 125
Hovedretter
Saltimbocca kalvemørbrad
Stegte svampe | bacon | marsala sauce | garniture | kartoffel
Lille KR. 339 Stor: KR. 359
Steak af okse
| kartoffel | garniture | skovsvampe | gran og pinje | røget æbletræ
KR. 245
Dagens friske fisk
spørg tjener
Chicken Massala
| maniokpurè | Årstidens grønt
KR. 175
Mixed salat
æg | nødder | dagens grønt | estragonmayo (med rejer + KR. 45)
KR. 155
Pasta ala Sydtyrol
Oksekød |Bacon | champignon | forårsløg | cherrrytomat | vesterhavsost |
KR. 175
Vegetarisk KR. 160
Vegansk Skovgryde
| årstidens grønt | pinje | skovfyr
KR. 169
Dessert
Chokoladefondant
| 1 kugle Hansen vanilleis | tonkabønne
KR. 115
uden is KR. 95
Råsyltet frugt | vaniljeis
KR. 95
Rabarber trifli
mazarincrumble | flødeskum | ristede mandelflager
KR. 90
Ostetallerken
Tre udvalgte danske oste | brød | frugtkompot.
KR. 115
Børn u/ 12
Halv portion af hovedret
Halv pris
Kyllingefilet/fiskefrikadelle/fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt
KR. 140
Bestil Online

Åbningstider:
I Juni har vi åbent:
onsdag- lørdag 17.30-22.00
2. Pinsedag åbent 12.00-16.00 med det lækre smørrebrød fra Købmandsgården.
Fra Sankt Hans har vi åbent alle dage bortset fra tirsdag. Dvs. vi har også åbent sankt Hans aften.
Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.
Der vil være åbent til frokost på udvalgte lørdage. De vil blive offentliggjort snarest.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.
