Menu

Forretter

2 stk. Jomfruhummer
| brunet smør | citron | friske urter

KR. 110

Carpaccio af oksefilet           vesterhavsost| rucola | cherrytomat

KR. 145

Asparges med skinke
| kold Bolzanosauce | hakket æg. ( vegetarisk KR. 105 )

KR. 125

Hovedretter

Saltimbocca kalvemørbrad

Stegte svampe | bacon | marsala sauce | garniture | kartoffel

Lille KR. 339 Stor: KR. 359

Steak af okse

| kartoffel | garniture | skovsvampe | gran og pinje | røget æbletræ

KR. 245

Dagens friske fisk

spørg tjener

 Chicken Massala

| maniokpurè | Årstidens grønt

KR. 175

Mixed salat

æg | nødder | dagens grønt | estragonmayo (med rejer + KR. 45)

KR. 155

Pasta ala Sydtyrol

Oksekød |Bacon | champignon | forårsløg | cherrrytomat | vesterhavsost |

KR. 175

Vegetarisk KR. 160

Vegansk Skovgryde

| årstidens grønt | pinje | skovfyr

KR. 169

Dessert

Chokoladefondant

| 1 kugle Hansen vanilleis | tonkabønne 

KR. 115

uden is KR. 95

Råsyltet frugt | vaniljeis

KR. 95

Rabarber trifli

mazarincrumble | flødeskum | ristede mandelflager

KR. 90

Ostetallerken
Tre udvalgte danske oste | brød | frugtkompot.

KR. 115

Børn u/ 12

Halv portion af hovedret

Halv pris

Kyllingefilet/fiskefrikadelle/fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt

KR. 140

Bestil Online

Åbningstider:

I Juni har vi åbent:

onsdag- lørdag 17.30-22.00

2. Pinsedag åbent 12.00-16.00 med det lækre smørrebrød fra Købmandsgården.

Fra Sankt Hans har vi åbent alle dage bortset fra tirsdag. Dvs. vi har også åbent sankt Hans aften.

Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.

Der vil være åbent til frokost på udvalgte lørdage. De vil blive offentliggjort snarest.

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.