Menu

Forretter

serveres med brød og smør

 

Carpaccio melon |figner | mango – granatæble | Serranoskinke

KR.140

Tigerrejer |salat| lemon-aioli | chili

KR. 145

Vegetariske/veganske forretter

Paneret ost fra ko | regnbuesalat

KR. 105

Burrata ost | tomatchutney | honning- cherrytomater | basilikumpesto | brødchips

KR. 125

Hovedretter

Entrecôte 400 g.| Kejserhat | sukkerærter | mynte-gulerod | Romanesco | Bordelaisesauce

KR. 365

Calvados kalvemedaljon | kejserhat | Sakura | Løgpickles | gul zucchini  | saltkartofler

KR. 339

Pasta med kejserrshat | braiserede cherrytomater | forårsløg | bacon | hvidløg

KR. 185

Pandestegt sandartfilet | Safranfennikel | løgpickles | Persillekartofler

KR. 315

Veganske hovedretter

 Regnbuesalat                           KR. 175

Arrabbiata Pasta | 24-timers tomatsauce | Bird’s Eye Chili | hvidløg

KR. 175 stærk

Dessert

Chokoladedrøm duet | lavakage | chokolade-kaffe mousse | tonkabønne

KR. 125

Koldskål | knas af mandel og havregryn | citronskal

KR.95

 jordbærmagi | friske jordbær | jordbærlikør | vaniljeis | chokolade-nougatknas | flødeskum

KR. 110

Børn u/ 12

Børnepasta Napoli | 24-timers tomatsauce

KR. 135

Kyllingefilet eller fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt

KR. 145

 

 

Bestil Online

Åbningstider:

Alle dage undtagen tirsdag 17.30-22.00

Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.