Menu
Forretter
serveres med brød og smør
Carpaccio melon |figner | mango – granatæble | Serranoskinke
KR.140
Tigerrejer |salat| lemon-aioli | chili
KR. 145
Vegetariske/veganske forretter
Paneret ost fra ko | regnbuesalat
KR. 105
Burrata ost | tomatchutney | honning- cherrytomater | basilikumpesto | brødchips
KR. 125
Hovedretter
Entrecôte 400 g.| Kejserhat | sukkerærter | mynte-gulerod | Romanesco | Bordelaisesauce
KR. 365
Calvados kalvemedaljon | kejserhat | Sakura | Løgpickles | gul zucchini | saltkartofler
KR. 339
Pasta med kejserrshat | braiserede cherrytomater | forårsløg | bacon | hvidløg
KR. 185
Pandestegt sandartfilet | Safranfennikel | løgpickles | Persillekartofler
KR. 315
Veganske hovedretter
Regnbuesalat KR. 175
Arrabbiata Pasta | 24-timers tomatsauce | Bird’s Eye Chili | hvidløg
KR. 175 stærk
Dessert
Chokoladedrøm duet | lavakage | chokolade-kaffe mousse | tonkabønne
KR. 125
Koldskål | knas af mandel og havregryn | citronskal
KR.95
jordbærmagi | friske jordbær | jordbærlikør | vaniljeis | chokolade-nougatknas | flødeskum
KR. 110
Børn u/ 12
Børnepasta Napoli | 24-timers tomatsauce
KR. 135
Kyllingefilet eller fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt
KR. 145
Bestil Online

Åbningstider:
Alle dage undtagen tirsdag 17.30-22.00
Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.
