Menu
Forretter
Røget laks med agurkecreme og asparges, med nybagt brød og smør:
KR. 110
Friterede kongerejer med glasnudler, forårsløg, ingefær og koriander.
KR. 105
Hovedret
klassisk okse steak med smørkartofler, rødvinssauce, lynstegt grønt
KR. 245
Sprødstegt rødfiskefilet med sauce royale og dampet grønt.
KR. 225
lammeculotte med rødvinssauce, timian kartofler, røget løgpure og grønt med valnød, æble og tranebær
KR. 195
Langtidsbraisseret spidsbryst af okse med løgsauce, tyttebærsylt og dagens grønt og kartoffel
KR. 189
Vegetar: Svampebøf med estragon/bønnepure (a la bøf beannaisse) og grønne bønner med honningvinaigrette og dagens kartoffel
KR. 165
Dessert
hjemmelavet is af ”dulce de leche” og vanilje på kiksecrumble.
KR. 115
Eller gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.
KR. 85
Mors dags menu
FORRET
Lakse souffle med spinat og friske grønne asparges
HOVEDRET
Tournedos af Sashi kalvemørbrad, med garniture, nye kartofler og whiskysauce.
DESSERT
Panna cotta med hvid chokolade og hindbærsky
Fås både til frokost og aften
2 retter KR. 345 3 retter KR. 379
Bestil Online
Skriv venligst i ordren, hvis i ved hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad! Ring til os ved spørgsmål om menu.

Åbent fredage og lørdage frem til Påske.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.