Menu

Forretter

Røget laks med agurkecreme og asparges, med nybagt brød og smør: 

KR. 110

Friterede kongerejer med glasnudler, forårsløg, ingefær og koriander.

KR. 105

Hovedret

klassisk okse steak med smørkartofler, rødvinssauce, lynstegt grønt

KR. 245

Sprødstegt rødfiskefilet med sauce royale og dampet grønt. 

KR. 225

lammeculotte med rødvinssauce, timian kartofler, røget løgpure og grønt med valnød, æble og tranebær

KR. 195

Langtidsbraisseret spidsbryst af okse med løgsauce, tyttebærsylt og dagens grønt og kartoffel

KR. 189

Vegetar: Svampebøf med estragon/bønnepure (a la bøf beannaisse) og grønne bønner med honningvinaigrette og dagens kartoffel

KR. 165

Dessert

hjemmelavet is af ”dulce de leche” og vanilje på kiksecrumble.

KR. 115

Eller gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.

KR. 85

Mors dags menu

FORRET

Lakse souffle med spinat og friske grønne asparges

HOVEDRET

Tournedos af Sashi kalvemørbrad, med garniture, nye kartofler og whiskysauce.

DESSERT

Panna cotta med hvid chokolade og hindbærsky

Fås både til frokost og aften

2 retter KR. 345 3 retter KR. 379

Bestil Online

Skriv venligst i ordren, hvis i ved hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad! Ring til os ved spørgsmål om menu.

Åbent fredage og lørdage frem til Påske.

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.

Copyright © 2025 Divi. All Rights Reserved.