Menu

OBS.: Ny menu pr. 9/5 er undervejs.

Forretter

Jomfruhummer med brunet smør og urter
Letgrillet jomfruhummer, serveret med brunet smør, citron og friske urter.

KR. 110

Friterede kongerejer med glasnudler, forårsløg, ingefær og koriander.

KR. 105

Asparges duet med kold Bolzano sauce
Asparges omrullet med skinke, serveret med den klassiske Bolzano sauce med hakket æg.

KR. 125 - uden skinke KR. 105

Hovedret

klassisk okse steak med smørkartofler, skovsvampesauce, lynstegt grønt

KR. 245

Ovnbagt kullerfilet med sauce a la Claudio og lynstegt grønt.

KR. 225

Rosastegt kalvemedaljon med skovsvampe

Serveres med stegte svampe, garniture og kartofler, dertil Claudios skovsvampesauce

KR. 335 større bøf KR. 369

Vegetar: Svampebøf

med estragon/bønnepure (a la bøf beannaise) grønne bønner med honningvinaigrette og dagens kartoffel

KR. 165

Pasta Malfatti

Claudio Malfattis special pasta, serveret med grønt, citron og vesterhavsost.

Spørg tjener om dagens pasta.

KR. 175

Dessert

Råsyltet frugt med vaniljeis

KR. 95

Gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.

KR. 85

Udvalg af danske oste
Tre nøje udvalgte danske oste, serveret med bolle og frugtkompot.

KR. 115

Mors dags menu (kun 11/5)

FORRET

Lakse souffle med spinat og friske grønne asparges

HOVEDRET

Tournedos af Sashi kalvemørbrad, med garniture, nye kartofler og whiskysauce.

DESSERT

Panna cotta med hvid chokolade og hindbærsky

Fås både til frokost og aften

2 retter KR. 345 3 retter KR. 379

Bestil Online

Skriv venligst i ordren, hvis i ved hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad! Ring til os ved spørgsmål om menu.

Åbent fredage og lørdage, frem til Seafood festival, hvor vi har åbent alle dage bortset fra tirsdag og onsdag (16-25/5)

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.

Copyright © 2025 Divi. All Rights Reserved.