Arrangementer
Til tider vil du kunne opleve at vi har visse arrangementer på Bramgåsen.
Information om disse vil kunne findes nedenfor og vi opdaterer løbende, som de bliver planlagt.
Menu
Menu
OBS.: Ny menu pr. 9/5 er undervejs.
Forretter
Jomfruhummer med brunet smør og urter
Letgrillet jomfruhummer, serveret med brunet smør, citron og friske urter.
KR. 110
Friterede kongerejer med glasnudler, forårsløg, ingefær og koriander.
KR. 105
Asparges duet med kold Bolzano sauce
Asparges omrullet med skinke, serveret med den klassiske Bolzano sauce med hakket æg.
KR. 125 - uden skinke KR. 105
Hovedret
klassisk okse steak med smørkartofler, skovsvampesauce, lynstegt grønt
KR. 245
Ovnbagt kullerfilet med sauce a la Claudio og lynstegt grønt.
KR. 225
Rosastegt kalvemedaljon med skovsvampe
Serveres med stegte svampe, garniture og kartofler, dertil Claudios skovsvampesauce
KR. 335 større bøf KR. 369
Vegetar: Svampebøf
med estragon/bønnepure (a la bøf beannaise) grønne bønner med honningvinaigrette og dagens kartoffel
KR. 165
Pasta Malfatti
Claudio Malfattis special pasta, serveret med grønt, citron og vesterhavsost.
Spørg tjener om dagens pasta.
KR. 175
Dessert
Råsyltet frugt med vaniljeis
KR. 95
Gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.
KR. 85
Udvalg af danske oste
Tre nøje udvalgte danske oste, serveret med bolle og frugtkompot.
KR. 115
Mors dags menu (kun 11/5)
FORRET
Lakse souffle med spinat og friske grønne asparges
HOVEDRET
Tournedos af Sashi kalvemørbrad, med garniture, nye kartofler og whiskysauce.
DESSERT
Panna cotta med hvid chokolade og hindbærsky
Fås både til frokost og aften
2 retter KR. 345 3 retter KR. 379
Bestil Online
Skriv venligst i ordren, hvis i ved hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad! Ring til os ved spørgsmål om menu.

Åbent fredage og lørdage, frem til Seafood festival, hvor vi har åbent alle dage bortset fra tirsdag og onsdag (16-25/5)
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.
Menu Marts
Menu Marts
Forret
Kæmperejer med chili og hvidløg, serveret med brød og smør
KR. 125
Hovedret
Bøf af kalvemørbrad med ovnbagt kartoffel, rødvinssauce, lynstegt grønt
KR. 245
Dådyr hakkebøf med grov mos, jordskok-cruditè og vildtsauce med portvin KUN LØRDAG
KR. 215
Stegt unghanebryst med grøntsager a la creme og valgfri kartoffel.
KR. 165
Dessert
hjemmelavet is af ”dulce de leche” og vanilje på kiksecrumble.
KR. 115
Eller gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.
KR. 85
Bestil Online
Skriv venligst i ordren, hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad!

Åbent fredage og lørdage frem til Påske.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.



Bramgaasen
+45 9399 3100