Menu
Forretter
2 stk. Jomfruhummer
| brunet smør | citron | friske urter
KR. 110
Carpaccio af oksefilet vesterhavsost| rucola | cherrytomat
KR. 145
Asparges med skinke
| kold Bolzanosauce | hakket æg. ( vegetarisk KR. 105 )
KR. 125
Hovedretter
Saltimbocca kalvemørbrad
Stegte svampe | bacon | marsala sauce | garniture | kartoffel
Lille KR. 339 Stor: KR. 359
Steak af okse
| kartoffel | garniture | skovsvampe | gran og pinje | røget æbletræ
KR. 245
Dagens friske fisk
spørg tjener
Chicken Massala
| maniokpurè | Årstidens grønt
KR. 175
Mixed salat
æg | nødder | dagens grønt | estragonmayo (med rejer + KR. 45)
KR. 155
Pasta ala Sydtyrol
Oksekød |Bacon | champignon | forårsløg | cherrrytomat | vesterhavsost |
KR. 175
Vegetarisk KR. 160
Vegansk Skovgryde
| årstidens grønt | pinje | skovfyr
KR. 169
Dessert
Chokoladefondant
| 1 kugle Hansen vanilleis | tonkabønne
KR. 115
uden is KR. 95
Råsyltet frugt | vaniljeis
KR. 95
Rabarber trifli
mazarincrumble | flødeskum | ristede mandelflager
KR. 90
Ostetallerken
Tre udvalgte danske oste | brød | frugtkompot.
KR. 115
Børn u/ 12
Halv portion af hovedret
Halv pris
Kyllingefilet/fiskefrikadelle/fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt
KR. 140
Bestil Online

Åbningstider Juni:
Fra torsdag 29/5 har vi åbent:
onsdag- lørdag 17.30-22.00
Fra Sankt Hans har vi åbent alle dage bortset fra tirsdag. Dvs. vi har også åbent sankt Hans aften.
Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.
Der vil være åbent til frokost på udvalgte lørdage. De vil blive offentliggjort snarest.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.
