Menu

Forretter

2 stk. Jomfruhummer
| brunet smør | citron | friske urter

KR. 110

Carpaccio af oksefilet           vesterhavsost| rucola | cherrytomat

KR. 145

Asparges med skinke
| kold Bolzanosauce | hakket æg. ( vegetarisk KR. 105 )

KR. 125

Hovedretter

Saltimbocca kalvemørbrad

Stegte svampe | bacon | marsala sauce | garniture | kartoffel

Lille KR. 339 Stor: KR. 359

Steak af okse

| kartoffel | garniture | skovsvampe | gran og pinje | røget æbletræ

KR. 245

Dagens friske fisk

spørg tjener

 Chicken Massala

| maniokpurè | Årstidens grønt

KR. 175

Mixed salat

æg | nødder | dagens grønt | estragonmayo (med rejer + KR. 45)

KR. 155

Pasta ala Sydtyrol

Oksekød |Bacon | champignon | forårsløg | cherrrytomat | vesterhavsost |

KR. 175

Vegetarisk KR. 160

Vegansk Skovgryde

| årstidens grønt | pinje | skovfyr

KR. 169

Dessert

Chokoladefondant

| 1 kugle Hansen vanilleis | tonkabønne 

KR. 115

uden is KR. 95

Råsyltet frugt | vaniljeis

KR. 95

Rabarber trifli

mazarincrumble | flødeskum | ristede mandelflager

KR. 90

Ostetallerken
Tre udvalgte danske oste | brød | frugtkompot.

KR. 115

Børn u/ 12

Halv portion af hovedret

Halv pris

Kyllingefilet/fiskefrikadelle/fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt

KR. 140

Bestil Online

Åbningstider Juni:

Fra torsdag 29/5 har vi åbent:

onsdag- lørdag 17.30-22.00

Fra Sankt Hans har vi åbent alle dage bortset fra tirsdag. Dvs. vi har også åbent sankt Hans aften.

Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.

Der vil være åbent til frokost på udvalgte lørdage. De vil blive offentliggjort snarest.

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.