Arrangementer
Til tider vil du kunne opleve at vi har visse arrangementer på Bramgåsen.
Information om disse vil kunne findes nedenfor og vi opdaterer løbende, som de bliver planlagt.
Menu Juni
Menu
Forretter
2 stk. Jomfruhummer
| brunet smør | citron | friske urter
KR. 110
Carpaccio af oksefilet vesterhavsost| rucola | cherrytomat
KR. 145
Asparges med skinke
| kold Bolzanosauce | hakket æg. ( vegetarisk KR. 105 )
KR. 125
Hovedretter
Saltimbocca kalvemørbrad
Stegte svampe | bacon | marsala sauce | garniture | kartoffel
Lille KR. 339 Stor: KR. 359
Steak af okse
| kartoffel | garniture | skovsvampe | gran og pinje | røget æbletræ
KR. 245
Dagens friske fisk
spørg tjener
Chicken Massala
| maniokpurè | Årstidens grønt
KR. 175
Mixed salat
æg | nødder | dagens grønt | estragonmayo (med rejer + KR. 45)
KR. 155
Pasta ala Sydtyrol
Oksekød |Bacon | champignon | forårsløg | cherrrytomat | vesterhavsost |
KR. 175
Vegetarisk KR. 160
Vegansk Skovgryde
| årstidens grønt | pinje | skovfyr
KR. 169
Dessert
Chokoladefondant
| 1 kugle Hansen vanilleis | tonkabønne
KR. 115
uden is KR. 95
Råsyltet frugt | vaniljeis
KR. 95
Rabarber trifli
mazarincrumble | flødeskum | ristede mandelflager
KR. 90
Ostetallerken
Tre udvalgte danske oste | brød | frugtkompot.
KR. 115
Børn u/ 12
Halv portion af hovedret
Halv pris
Kyllingefilet/fiskefrikadelle/fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt
KR. 140
Bestil Online

Åbningstider Juni:
Fra torsdag 29/5 har vi åbent:
onsdag- lørdag 17.30-22.00
Fra Sankt Hans har vi åbent alle dage bortset fra tirsdag. Dvs. vi har også åbent sankt Hans aften.
Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.
Der vil være åbent til frokost på udvalgte lørdage. De vil blive offentliggjort snarest.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.

Menu Marts
Menu Marts
Forret
Kæmperejer med chili og hvidløg, serveret med brød og smør
KR. 125
Hovedret
Bøf af kalvemørbrad med ovnbagt kartoffel, rødvinssauce, lynstegt grønt
KR. 245
Dådyr hakkebøf med grov mos, jordskok-cruditè og vildtsauce med portvin KUN LØRDAG
KR. 215
Stegt unghanebryst med grøntsager a la creme og valgfri kartoffel.
KR. 165
Dessert
hjemmelavet is af ”dulce de leche” og vanilje på kiksecrumble.
KR. 115
Eller gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.
KR. 85
Bestil Online
Skriv venligst i ordren, hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad!

Åbent fredage og lørdage frem til Påske.
Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.



Bramgaasen
+45 9399 3100