Arrangementer

Til tider vil du kunne opleve at vi har visse arrangementer på Bramgåsen.

Information om disse vil kunne  findes nedenfor og vi opdaterer løbende, som de bliver planlagt.

Menu Juni

Menu

Forretter

2 stk. Jomfruhummer
| brunet smør | citron | friske urter

KR. 110

Carpaccio af oksefilet           vesterhavsost| rucola | cherrytomat

KR. 145

Asparges med skinke
| kold Bolzanosauce | hakket æg. ( vegetarisk KR. 105 )

KR. 125

Hovedretter

Saltimbocca kalvemørbrad

Stegte svampe | bacon | marsala sauce | garniture | kartoffel

Lille KR. 339 Stor: KR. 359

Steak af okse

| kartoffel | garniture | skovsvampe | gran og pinje | røget æbletræ

KR. 245

Dagens friske fisk

spørg tjener

 Chicken Massala

| maniokpurè | Årstidens grønt

KR. 175

Mixed salat

æg | nødder | dagens grønt | estragonmayo (med rejer + KR. 45)

KR. 155

Pasta ala Sydtyrol

Oksekød |Bacon | champignon | forårsløg | cherrrytomat | vesterhavsost |

KR. 175

Vegetarisk KR. 160

Vegansk Skovgryde

| årstidens grønt | pinje | skovfyr

KR. 169

Dessert

Chokoladefondant

| 1 kugle Hansen vanilleis | tonkabønne 

KR. 115

uden is KR. 95

Råsyltet frugt | vaniljeis

KR. 95

Rabarber trifli

mazarincrumble | flødeskum | ristede mandelflager

KR. 90

Ostetallerken
Tre udvalgte danske oste | brød | frugtkompot.

KR. 115

Børn u/ 12

Halv portion af hovedret

Halv pris

Kyllingefilet/fiskefrikadelle/fiskefilet | pommes frites | remoulade/salatmayo/ketchup | grønt

KR. 140

Bestil Online

Åbningstider Juni:

Fra torsdag 29/5 har vi åbent:

onsdag- lørdag 17.30-22.00

Fra Sankt Hans har vi åbent alle dage bortset fra tirsdag. Dvs. vi har også åbent sankt Hans aften.

Køkkenet lukker senest 21.00. Ring venligst hvis i kommer 20.30 eller senere.

Der vil være åbent til frokost på udvalgte lørdage. De vil blive offentliggjort snarest.

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10 personer. Er i færre, så ring og hør om muligheder.

Menu Marts

Menu Marts

Forret

Kæmperejer med chili og hvidløg, serveret med brød og smør

KR. 125

Hovedret

Bøf af kalvemørbrad med ovnbagt kartoffel, rødvinssauce, lynstegt grønt 

KR. 245

Dådyr hakkebøf med grov mos, jordskok-cruditè og vildtsauce med portvin KUN LØRDAG

KR. 215

Stegt unghanebryst med grøntsager a la creme og valgfri kartoffel.

KR. 165

Dessert

hjemmelavet is af ”dulce de leche” og vanilje på kiksecrumble.

KR. 115

Eller gammeldags æblekage på grov æblegrød med vanilje og flødeskum på toppen.

KR. 85

Bestil Online

Skriv venligst i ordren, hvad i ønsker at spise, så vi får lavet nok mad!

Åbent fredage og lørdage frem til Påske.

Vi vil altid gerne åbne for selskaber på min. 10. Er i færre, så ring og hør om muligheder.

Copyright © 2025 Divi. All Rights Reserved.

Bramgaasen

+45 9399 3100

Restaurant Bramgåsen, Vestre Strand 3, 4874 Gedser
Mandag: 09.00 – 17.00
Tirsdag – Søndag: Lukket